Sisteme de parcare automatizate


Sistem de parcare cu navete multiple de la 30 pana la 1000 de locuri

 SHUTTLEPARK HEste un sistem recomandat pentru parcari publice si private, medii si mari pana la 1000 de locuri, cu module multiple.
Sistemul este modular, realizat din elemente metalice, si poate fi dispus in profunzime si inaltime.Autovehiculele sunt deplasate cu un dispozitiv de ridicare integrat.
Poate fi amplasat in exterior si subteran.
Fiecare etaj este prevazut cu multiple dispozitive de ridicare integrate pentru a reduce timpii de preluare, parcare și restituire.
Zona de acces este prevazuta cu un compartiment retractabil care reda planaritatea edificiului atunci când sistemul este în stand-by.
Posibilitatea de a prevedea o platforma rotativa direct la bordul ascensorului.

Sistem de parcare tip stivuitor circular de la 8 la 96 locuri
TRASLOPARK 

 Este un sistem recomandat pentru parcări publice și rezidențiale de la 8 până la 96 de mașini.Sistemul este modular, realizat din elemente metalice, și poate fi dispus in profunzime si înălțime.Poate fi amplasat în exterior și subteran.Zona de acces situată deasupra sau sub nivelurile de parcare.Absența structurii centrale (de rezistență) din zona ascensorului, reduce considerabil adâncimea excavației.

Duplicator Privat
Ascensor auto

 Acesta permite amplasarea a două sau mai multe autovehicule în același compartiment.Sistemul este modular, realizat din elemente metalice, și poate fi dispus in profunzime si înălțime.Poate fi amplasat în exterior și subteran.Posibilitatea combinării în serie a mai multor sisteme.Posibilitatea de a avea mai multe puncte de intrare și ieșire.Personalizabil cu o diversitate de componente accesorii: cititoare pentru carduri de securitate și platforme rotative.

Duplicator Comercial
Ascensor auto

 Acesta permite amplasarea a două sau mai multe autovehicule în același compartiment.Sistemul este modular, realizat din elemente metalice, și poate fi dispus in profunzime si înălțime.Poate fi amplasat în exterior și subteran.Posibilitatea combinării în serie a mai multor sisteme.Posibilitatea de a avea mai multe puncte de intrare și ieșire.Personalizabil cu o diversitate de componente accesorii: cititoare pentru carduri de securitate și platforme rotative.

Sistem de parcare simplu de la 6 la 30 de locuri
E1

 Recomandat pentru amplasarea în incinta clădirilor rezidențiale sau de birouri.Sistemul este modular, realizat din elemente metalice, și poate fi dispus in profunzime si înălțime.Poate fi amplasat în exterior și subteran.Zonă de intrare cu acces unic.Posibilitatea de a instala o platformă rotativă direct pe turnul mobil.

Sistem de parcare tip stivuitor longitudinal de la 15 la 60 locuri

TRASLOPARK L

Este un sistem recomandat pentru parcările publice și rezidențiale de dimensiuni mici și mijlocii.Sistemul este modular, realizat din elemente metalice, și poate fi dispus in profunzime si înălțime.Poate fi amplasat în exterior și subteran.Zonă de acces situată deasupra sau sub nivelurile de parcare.Posibilitate de acces prin intermediul unui sistem cu cip codificat sau prin intermediul unei aplicații (fără telecomenzi incomode).Personalizabil cu o diversitate de componente accesorii.Sistem de acces cu bilete, bariere automatizate și stații automate de plată, pentru uz public.

Sistem de parcare glisant de la 6 la 30 de locuri
TETRIS ROTOPARK

 Recomandat pentru amplasarea în incinta clădirilor rezidențiale sau de birouri.Poate fi amplasat în exterior și subteran.Sistemul este modular, realizat din elemente metalice, și poate fi dispus in profunzime si înălțime.Zonă de intrare cu acces unic.

Sistemele noastre de parcarea sunt de ultimă generatie, practice si cu economie de spatiu, complet automatizate, cu lifturi sau platforme rotatitve pentru autovehicule.

Prin intermediul acestor sisteme de parcare automate, autovehiculele vor fi parcate rapid, confortabil și în deplină siguranță.

Sistemele de parcare supraetajate pentru autovehicule cu două sau patru roți pot fi amplasate în orașe și în zone turistice, pentru persoane fizice sau juridice, respectiv pentru locuințe, ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri, gări și aeroporturi.

Fiecare sistem de parcare auto este proiectat si realizat pentru a exploata cat mai bine spatiile si dimensiunile disponibile.”

Beneficii ale sistemelor de parcare automate

Inovatie

Siguranță

Volumetrie

Simplu de utilizat: preluarea si restituirea autovehiculului au loc intr-un compartiment special;

Rapid: posibilitatea rezervarii locului de parcare; prin preluarea si restituirea rapida se elimina timpii de căutare ai locului de parcare precum si timpii de manevră.

Ecologic: manevrarea autovehiculelor se face cu motorul oprit, evitand astfel poluarea cu noxe si poluarea fonica.

Sistemul poate fi dimensionat si pentru fluxuri foarte mari de autovehicule.

Lipsa riscului de furturi si de accidentare a persoanelor.

Lipsa riscului de deteriorare a autovehiculelor si a bunurilor aflate la bordul acestora, deoarece este exclusa prezenta proprietarilor in interiorul parcarii.

Sistemul cuprinde toate masurile si dispozitivele de siguranta prevazute de normativele europene in vigoare, conform Regulamentului VDI 4466/2001.

Pe aceeasi suprafata, in comparatie cu sistemele de parcare traditionale, se pot parca pana la de doua ori mai multe masini.

Parcarile pot fi realizate si in spatii restranse, intrucat este posibil sa se utilizeze un volum mai mare in profunzime si inaltime.

Datorita utilizarii materialelor prefabricate, timpii de constructie sunt in beneficiul traficului rutier care nu ramane blocat pentru o lunga perioada de timp.

Obtineti raspunsuri la toate intrebarile pe care le puteti avea.

Scrie-ne un mesaj

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

Contact

14

Strada Sfânta Treime, 61 PODOLENI - NEAMȚ - ROMÂNIA

3

+40 233 892 844

6

office@susjos.com

Aveți întrebări despre cum vă putem ajuta compania? Trimiteți-ne un e-mail și vă vom contacta în scurt timp.

Simtiti-va liber pentru a naviga in catalogul nostru de mai jos.

gb
English
it
Italiano
ro
Romana
fr
French
de
Deutsch
ru
Russian