1. Vanzatorul se obliga sa livreze Cumparatorului Produsele in termen de 24-48 ore de la data confirmarii Comenzii, pentru Produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa Vanzatorului. Daca unul ori mai multe dintre Produsele comandate nu se mai afla pe stoc, Cumparatorul va fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste Produse fiind de 10-21 zile lucratoare.  Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Comanda plasata in site nu presupune angajament ferm de livrare. In unele situatii produsele se delisteaza si vanzarile se fac numai in limita stocului disponibil.
  Vanzatorul va preda pachetul care contine Produsele comandate de Cumparator agentului de la courier, moment in care Cumparatorul va fi instiintat printr-un email de statusul Comenzii sale(Expediata catre curier).
 2. Pretul transportului este urmatorul:
 3. Plicuri: – 25 lei;
 4. Colete cu valoarea sub 300 lei, transport contra cost 25 lei;
 5. Colete cu valoarea peste 300 lei, transport contra cost 0 lei;
 6. Cost suplimentar(plic, colet): – km suplimentar: – 0,0 lei / km in cazul expeditiilor efectuate in alte orase in afara celor cuprinse in lista oraselor in care courierul are colaboratori.
 7. Vanzatorul pune la dispozitia Cumparatorului poate alege optiunea „check on delivery”, acest serviciu oferindu-i Cumparatorului posibilitatea de a deschide si vizualiza continutul coletului inainte de confirmare. Costul acestei optiuni este de 3 lei.
 8. Pentru produsele cu greutate sau volumetrie ridicata ( in special cabluri, platbanda, jgheaburi metalice , stalpi iluminat  sau orice produs a gabaritic) se poate percepe taxa suplimentara , de regula , de 1 leu / kg. In cazul  produselor volumetrice vi se va transmite  costul livrarii ( de exemplu : stalpi iluminat ) .
 9. Preturile afisate  contin TVA.

Articolul 6 – POLITICA DE RETURNARE

 1. Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta completata de  Legea nr. 51/2003, „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. Pentru returnarea Produsului Cumparatorul trebuie sa notifice in scris acest lucru la adresa de email office@susjos.roNumai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 30 de zile de la data returnarii Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului in contul Cumparatorului sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de Cumparator si se vor scadea din suma de returnat.
 2. De asemenea, Cumparatorul poate returna un Produs livrat gresit de catre Vanzator. Si in acest caz Cumparatorul trebuie sa notifice in scris acest lucru in termen de maxim 24 ore de la data primirii coletului la adresa de email office@susjos.ro.
 3. In eventualitatea in care Produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a Vanzatorului la adresa de email office@susjos.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care Produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.
 4. Cumparatorul se obliga sa returneze Produsul in ambalajul original, insotit de toate accesoriile si documentele originale. Nu se pot returna(vor fi refuzate de catre Vanzator) Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.
 5. Cablurile electrice,bara de cupru sau orice alt produs debitat (taiat la dimensiuni personalizate) se considera produs la comanda, NE returnabil, de asemena plata pentru aceste produse se face anticipat , si in anumite cazuri exista taxa de taiere . 
 6. Plata returului de marfa se face exclusiv in cont bancar in termen de maxim 14 zile de la procesarea returului de marfa ( receptia bunurilor returnate in depozit furnizor) 
 7. Produsele aduse pe comanda personalizata, la cererea clientului, pe  import, nu se pot returna.
 8. Produsele fabricate pe comanda speciala a clientului, sau produse ajustate la lungimile solictate de catre client( exemplu – taiere cabluri la lungime solicitata) nu se pot returna, acestea sunt considerate produse personalizate si nu mai pot fi comercializate.