I. Informaţii generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră personale este una dintre preocupările principale ale LIFTPARK SRL – CUI 45081595, ROONRC.J27/1289/2021, Strada Sfanta Treime, 61 PODOLENI – NEAMT – ROMANIA, telefon +40 233 892 844, România, ca date operator .

Acest document are scopul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului susjos.com („Site-ul”)

II. Categorii de date cu caracter personal prelucrate

II.1.Dacă sunteți client al Site-ului, LIFTPARK SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi numele și prenumele, telefonul, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date legate de modul în care utilizați site-ul ul, de exemplu comportamentul/preferințele/obiceiurile dumneavoastră în cadrul LIFTPARK SRL, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod rezultat din utilizarea Site-ului.

Dacă utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google pentru a vă crea un cont de utilizator pe Site, LIFTPARK SRL va prelucra următoarele date publice de profil afișate de aplicațiile respective: nume de utilizator, adresa de e-mail.

Dacă alegeți să vă creați contul de utilizator numai înainte de finalizarea comenzii unui produs disponibil pe Site, vă va fi solicitată adresa de e-mail și un cont va fi creat automat. Daca nu finalizati comanda, adresa de email si alte date furnizate nu vor fi stocate de LIFTPARK SRL, iar contul creat va fi sters automat.

II.2.Dacă sunteți vizitator al Site-ului, LIFTPARK SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în secțiunea de contact / întrebări / reclamații, în secțiunea măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile prelucrării

III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, LIFTPARK SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal după cum urmează:

pentru derularea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si LIFTPARK SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului produselor comandate etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și LIFTPARK SRL, definit în Termenii și Condițiile Termeni și condiții – Sus Jos. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate duce la imposibilitatea derulării relațiilor contractuale între dumneavoastră și LIFTPARK SRL.

pentru îndeplinirea obligațiilor legale care revin LIFTPARK SRL în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv obligații în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară în baza obligațiilor legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea ca rezultat imposibilitatea LIFTPARK SRL de a-și respecta obligațiile legale și deci în imposibilitatea de a vă oferi servicii prin intermediul Site-ului.

pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin mijloace de comunicare la distanță (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de LIFTPARK SRL, prin intermediul Site-ului.
Baza: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop se bazează pe consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să îl furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop bifând căsuța corespunzătoare în momentul creării contului, sau după crearea contului, în secțiunea Informații Contul Meu. Pentru a vă dezabona de la primirea unor astfel de comunicări comerciale, puteți utiliza opțiunea de la sfârșitul fiecărui e-mail/sms care conține comunicări comerciale. În plus, vă puteți dezabona accesând secțiunea Informații despre contul meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul de a furniza consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea consecințe negative pentru dumneavoastră.

în scopul efectuării diverselor analize, rapoarte privind funcționarea Site-ului, crearea de profiluri ale preferințelor consumatorilor, în principal în scopul îmbunătățirii experienței oferite pe Website.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază interesul legitim al LIFTPARK SRL de a îmbunătăți permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul de a furniza date în acest scop nu va avea consecințe negative pentru dvs.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, LIFTPARK SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal după cum urmează:

pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de LIFTPARK SRL, prin intermediul Site-ului.
Baza: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop se bazează pe consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să îl furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop completând și bifând căsuța corespunzătoare din formularul de abonare la newsletter-ul disponibil pe Site. Pentru a vă dezabona de la primirea unor astfel de comunicări comerciale, puteți utiliza opțiunea de la sfârșitul fiecărui e-mail/sms care conține comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul de a oferi consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea consecințe negative pentru dumneavoastră.

pentru a rezolva reclamații, reclamații și pentru a monitoriza traficul și pentru a vă îmbunătăți experiența pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază interesul legitim al LIFTPARK SRL de a asigura buna funcționare a Site-ului, precum și de a îmbunătăți permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul de a furniza date în acest scop nu va avea consecințe negative pentru dvs.

IV. Durata pentru care prelucrăm datele dumneavoastră

În principiu, LIFTPARK SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dacă sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a relației contractuale și ulterior conform obligațiilor legale care revin în sarcina LIFTPARK SRL (de exemplu, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care perioada de păstrare prevăzută de lege este valabilă). este de 10 ani de la sfârșitul exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Dacă sunteți client și exercitați opțiunea de a vă șterge contul de utilizator, prin apăsarea butonului Ștergere cont din secțiunea Informații despre contul meu, LIFTPARK SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent. despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite astfel de e-mailuri și/sau SMS-uri. Cu toate acestea, dorim să vă informăm că ștergerea contului dumneavoastră nu va șterge automat datele dumneavoastră personale. Dacă doriți ca datele dumneavoastră cu caracter personal să nu mai fie prelucrate sau dacă doriți ca datele să fie șterse, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, LIFTPARK SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără a afecta prelucrările efectuate de LIFTPARK SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Disclosure of personal data

To fulfill the processing purposes, LIFTPARK SRL may disclose your data to partners, to third parties or entities that support LIFTPARK SRL in carrying out its activities through the Site (for example, courier companies, IT service providers), or to central public authorities /locale, in the following exemplary cases listed:

 • for the administration of the Site;
 • in the situations where this communication would be necessary for awarding prizes or other facilities to the persons concerned, obtained as a result of their participation in various promotional campaigns organized by LIFTPARK SRL through the Site;
 • to maintain, customize and improve the Site and the services provided through it;
 • to perform data analysis, testing and research, monitor usage and activity trends, develop security features and authenticate users;
 • for the transmission of commercial marketing communications, under the conditions and limits provided by law;
 • when the disclosure of personal data is provided by law, etc.

VI. Transfer of personal data

The personal data provided to LIFTPARK SRL can be transferred outside Romania, but only to countries in the European Union.

ARE YOU COMING. Your rights

Under the conditions provided by the legislation on the processing of personal data, as data subjects, you benefit from the following rights:

 • the right to information, respectively the right to receive details regarding the processing activities carried out by LIFTPARK SRL, according to what is described in this document;
 • the right to access the data, respectively the right to obtain confirmation from LIFTPARK SRL regarding the processing of personal data, as well as details regarding the processing activities such as the way in which the data are processed, the purpose for which the processing is done, the recipients or the categories of data recipients, etc.;
 • the right to rectification, respectively the right to obtain the correction, without justified delay, by LIFTPARK SRL of inaccurate/unjustified personal data, as well as the completion of incomplete data; The correction/completion will be communicated to each recipient to whom the data were sent, unless this proves impossible or involves disproportionate efforts.
 • the right to delete data, without undue delay, („the right to be forgotten”), if one of the following reasons applies:
  • they are no longer necessary to fulfill the purposes for which they were collected or processed;
  • if consent is withdrawn and there is no other legal basis for processing;
  • if the data subject objects to the processing and there are no overriding legitimate reasons;
  • if the personal data were processed illegally;
  • if personal data must be deleted to comply with a legal obligation;
  • personal data were collected in connection with the provision of information society services according to Union law or internal law under which the operator is subject.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, LIFTPARK SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue prelucrarea în scopuri statistice în aceste condiții;
dreptul de a restricționa prelucrarea în măsura în care:
persoana contestă acuratețea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea datelor;
prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării acestora;
operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată le solicită pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele pentru marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
dreptul la portabilitatea datelor, și anume (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-un mod structurat, utilizat în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către LIFTPARK SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
dreptul la opoziție – cu privire la activitățile de prelucrare poate fi exercitat prin depunerea unei cereri conform indicațiilor de mai jos;
oricând, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o privesc să fie prelucrate în baza interesului legitim al LIFTPARK SRL sau pe baza interesului public, cu excepția cazurilor în care LIFTPARK SRL poate demonstra că are motive legitime și imperative care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care o privesc să fie prelucrate în scopuri de marketing direct.
dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale automate, adică dreptul de a nu face obiectul unei decizii luate exclusiv pe baza activităților de prelucrare automată, inclusiv crearea de profiluri, care produc efecte juridice privind persoana vizată sau afectează în mod similar el într-o măsură semnificativă;
dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care sunt prelucrate datele cu caracter personal și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să contactați adresa de e-mail: office@localhost

Acest site web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre cum sunt utilizate aceste fișiere, vă rugăm să vizitați următorul link: Politica de confidențialitate – Sus Jos