Sus Jos - Solutii inteligente de parcare si ascensoare

SusJos este o companie nouă și dinamică, sustinuta de o echipa de profesionisti din domeniul sistemelor de parcare automatizate care, de peste 30 de ani, gestioneaza un concept inovativ de parcare.

Activitatea noastra consta in proiectarea, constructia, instalarea, intretinerea, interventia prompta si renovarea parcarilor din orice mediu: privat, rezidențial, public, comercial sau de afaceri.

Misiunea SusJos este de a oferi cele mai avansate produse din punct de vedere tehnologic si, mai ales, fiabil, încercând sa folosim intotdeauna cele mai bune componente disponibile pe piață.

Sisteme de parcari Automatizate

Parking, in large cities or crowded tourist areas, is always a problem that involves a waste of time and energy.

Wouldn't it be great to have an automated parking system that picks up the car, parks it and returns it, EVERYTHING at the touch of a button?

Va prezentam SusJos Automatic Parking Systems, un brand nou, autohton, care reuneste specialisti cu experienta in sistemele de parcare automatizate, complet eficiente și sigure, gata sa vina in sprijinul dumneavoastra cu sistemele pe care le propun.

Lifts

Most elevators are old and need replacement work to meet all safety requirements and to operate at optimum parameters.

Do you want a new elevator for your property and are you looking for a company that can offer you solutions to all your elevator problems?

In urma parteneriatului incheiat cu brand-ul MyQube va putem oferi ascensoare moderne (pentru persoane sau marfa), made in Italy, conforme cu cele mai inalte standarde europene. Ascensoarele  MyQube sunt competitive din punct de vedere calitativ si al costurilor cu ascensoarele celor mai populari producatori din domeniu, diferentiindu-se de ceilalti competitori prin costuri reduse de mentenanta.

Spare parts for Elevators

Furnizam o gama variata de piese de schimb pentru ascensoare, elevatoare de marfa si scari mobile. Daca nu gasiti  ceea ce cautati, pe site, va invitam sa ne trimiteti o solicitare la office@susjos.com. We promise to find the piece that you are looking for, in the shortest time possible!

We invite you to the Shop page.

Aflati mai multe despre Sus Jos

international

Prezenta la nivel national si international

SusJos este o companie noua pe teritoriul Romaniei, specializată în instalarea, repararea, modernizarea și întreținerea tuturor tipurilor de ascensoare si sisteme de parcare, SusJos utilizează unitățile (grupurile, sistemele) de tracțiune ale celor mai renumiți producători germani precum DEMAG sau SEW EURODRIVE, în timp ce toată logica (softul) de automatizare este dezvoltată de catre tehnicienii noștri pe arhitectura SIEMENS sau OMRON.

briefing

 

Proiecte Finalizate

Proiectele noastre includ parcări supraetajate, precum și soluții individuale, cum ar fi încorporarea unui ascensor auto. Apasa AICI pentru a vedea imagini si video-uri despre cum functioneaza sistemele noastre

team

Echipa

Echipa noastra este alcatuită din ingineri constructori si proiectanti care lucreaza in sectorul parcarilor automatizate de aproximativ 30 de ani. Inițial, acestia si-au inceput activitatea ca producători de ascensoare auto clasice utilizate cu preponderenta in domeniul rezidential, iar ,ulterior, au fost cooptati de catre societati cu traditie in sistemul parcarilor automatizate, ca parteneri pentru proiecte de mare anvergura.

In prezent, experienta si cunostintele echipei indeplinesc nu numai nevoile dumneavoastră individuale, ci și reglementările și normele de siguranță specifice proiectului.

Cancel subscription anytime.

Subscribe for the latest news and offers

Will be used in accordance with our Terms and conditions